Tacksamhet – ska det verkligen vara nåt?

Skärmavbild 2014-11-30 kl. 13.49.37Jag har de senaste åren blivit riktigt insnöad på podcast. Jag tar till vara varje tillfälle till att lyssna på något som verkar vara intressant – när jag plockar ur diskmaskinen, dammsuger, åker till jobbet, klipper gräset, eller vad det nu må vara.

En av mina favoriter är en amerikansk podcast där en rollspelsgrupp spelar Dungeons and Dragons. Ja, jag lyssnar alltså på när andra spelar rollspel. Är det så himla konstigt? Ställd dig själv frågan vad du gör med din egen tid som är så himla mycket bättre. Kommentera gärna om du kommer på något. Det kanske inte är så himla lätt.

Hur som helst. Senaste avsnittet av Critical Hit är en Thanksgiving special vilket fick mig att fundera lite. Vi firar ju inte Thanksgiving i Sverige, men det är något vi kanske borde göra. Lyssna gärna på vad rollspelsnördarna är tacksamma för. Sätt dig sen ner och fundera på vad du själv är tacksam för, vad du vill ha mer av och varför. Du kanske rent av får till nya prioriteringar och nya mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.